hotel in predeal Options

hoteluri predeal cu piscinaRestaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente non-public, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

Comandă tort on the net în Predeal este un serviciu pe treatment noi îl oferim și care îți oferă șansa de a putea comanda un tort unei persoane dragi sau unui prieten. Indiferent de ocazie, comandă tort on-line, în Predeal, cu livrare la domiciliul sărbătoritei/ului sau oriunde se află ea/el, va fi un gest care cu siguranță nu va fi trecut cu vederea.

Un superb hotel, cu o adevarata istorie in spate. Un punct de referina al Predealului in ceea ce privete ospitalitatea i bunul gust. Nu trebuie ratata ocazia de a sta la Carmen!

It is possible to email the internet site proprietor to allow them to know you have been blocked. Please involve Whatever you were being accomplishing when this web site arrived up and the Cloudflare Ray ID located at The underside of this web site.

Va e dor de un Revelion grecesc cm numai la Amvrosia se poate organiza? Anul acesta va asteptam cu cel mai mare drag sa petrecem clipe frumoase impreuna!

daca doresti ca afacerea ta sa fie promovata aici te rugam contacteaza-ne completand formularul de aici

[click on aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și e mail treatment să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.

Hotelul Carmen ofera acces gratuit la centrul spa. Puteti experience o cazare predeal pensiune completa baie în piscina interioara încalzita, va puteti relaxa in cada cu hidromasaj si puteti utiliza sauna uscata sau sala de Conditioning.

La baie bateria de la ghiuveta file mica ma chinuiam sa-mi bag mainile sub ea sa le spal.majoritatea obiectelor sanitate de slaba calitate dar cu component frumos.

Echipa Immediate Booking tine legatura aici permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web page pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Hotelul oferte de paste la munte este situat chiar langa DN1 iar traficul este unul foarte intens (mai ales noaptea cand trec pe acolo multe tIR-uri). Mic dejunul a fost unul saracacios si lipsit de produse traditionale.

Noi am avut camera cazare predeal cu piscina interioara pe fata la soseaua principala si vreau sa zic ca noaptea se auzeau f rau camioanele treatment treceau cred ca nu au fost alese bn termopanele pt camerele de la sosea slab izolau fonic

• Faci parte din clubul exclusiv al pasionatilor de calatorii Adresa restaurante predeal de e mail nu este completata corect Vreau sa intru in club   Direct Bookinglanga tine de la rezervare pana la cazare

am fost placut impresionati atat de camera cat si de facilitatile hotelului, in special de piscina; de asemenea bucatarul restaurantului a pregatit, de fiecare knowledge, feluri delicioase in zilele pe treatment le-am petrecut la Hotel Carmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *